Uw installateur in elektriciteit, verlichting en domotica

Wij zijn installateur van elektriciteit, verlichting en domotica voor uw bouwproject aan de Belgische kust of regio West- en Oost-Vlaanderen.

Met Luxatec kiest u voor een hands-on partner met een passie voor elektro en een neus voor innovatie.

Elektriciteit

Met zo’n 35 jaar ervaring op de teller is Luxatec uw partner bij uitstek voor algemene elektriciteitswerken van A tot Z in West- en Oost-Vlaanderen.

Verlichting

De installateurs van LUXATEC hebben een ruime expertise in het plaatsen van hoogwaardige verlichting. Van lichtstudie tot installatie, we adviseren u graag.

Domotica

Doorheen de jaren heeft LUXATEC zich gespecialiseerd in de installatie en uitbreiding van geïntegreerde domoticasystemen, en dat voor tal van toepassingen.

FAQ

Na de aankoop van uw appartement via uw bouwpromotor of projectontwikkelaar wordt u door ons opgebeld om een vrijblijvende afspraak te maken. Samen bekijken we de positie van schakelaars, stopcontacten … en de hoeveelheid ervan. Indien gewenst, bieden wij ook verlichting en domotica aan. We zorgen ervoor dat bij voorlopige oplevering alles wat u hebt gekozen, geleverd en geïnstalleerd is. Zo verhuist u zonder zorgen en bent u meteen geïnstalleerd in uw tweede verblijf of eigen woning.

Op basis van het lastenboek stellen wij een offerte op maat op voor een basispakket, eventueel aangevuld met opties (in overleg). Nadat u de verkoop van een woning of appartement hebt afgerond, nemen wij de persoonlijke begeleiding van de eindklant op ons voor alles wat elektriciteit, verlichting en domotica betreft. Zo kunt u zich concentreren op uw corebusiness. De klant kan steeds bij ons terecht voor advies en is welkom in onze showroom in Jabbeke om bepaalde afwerkingen te kiezen. Bij oplevering zorgen wij ervoor dat alles geleverd en geïnstalleerd is.

Domotica integreert alle technieken in een gebouw met als bedoeling om bepaalde taken te automatiseren. Bij een doorgedreven automatisatie spreken we van een smart home.

 

Domotica kan gaan van een eenvoudige alles aan/uit-knop aan de deur tot verregaande integraties van verlichting, gordijnen, zonwering, verwarming, toegangscontrole, audio, video, enz. Afhankelijk van de wensen van de klant wordt voornamelijk gekozen uit twee systemen: KNX, crestron of een combinatie van beide.

KNX is een afkorting van Konnex en is de wereldwijd erkende standaard voor woningautomatisering. Het verbindt afzonderlijke installaties en apparaten zoals verlichting, zonwering, verwarming, alarm, enz. en zorgt ervoor dat ze met elkaar kunnen communiceren. Zo kan je bijvoorbeeld op basis van het moment en de activiteit van de dag de juiste sfeer bepalen door de verlichting te dimmen op de juiste stand, de gordijnen open of dicht te laten gaan en uit de speakers je favoriete muziek laten spelen. Allemaal met één druk op de knop.

Luxatec is actief in de regio’s West- en Oost-Vlaanderen. We hebben heel wat ervaring met grote bouwprojecten aan de Belgische kust, maar doen evengoed de elektrische installatie van een villa in het Gentse of een winkel in Brugge.

Onze focus ligt op de realisatie van totaalprojecten. Zoekt u een elektricien om een herstelling uit te voeren? Bel ons of stuur gerust een mailtje met uw vraag, dan bekijken we of we u kunnen helpen. Is dat niet het geval, dan sturen we u graag door naar een van onze partners.

Colofon.

Branding guide: Anyface

Branding & logo design: Vizier

Copywriting: Kimschrijft

Web circuits: Stijngoed

Zwaenepoel Technics wordt LUXATEC

Zwaenepoel Technics gaat vanaf nu verder als LUXATEC

Ontdek ons vernieuwde verhaal op de nieuwe website en contacteer ons vrijblijvend voor info en een samenwerking!