Contacteer ons

Vlamingveld 39c,
8490 Jabbeke
(route)

info@luxatec.be

059 23 71 01

Een vraag? Op zoek naar een partner in elektriciteit, verlichting en domotica? Vul onderstaand formulier in en we contacteren u zo snel mogelijk.

Neem het van onze klanten aan

"Een top ervaring beleefd met LUXATEC. Een werk dat door weinig bedrijven kon opgelost worden, was voor LUXATEC geen probleem. Werknemers denken samen met de klant mee naar een oplossing. De filosofie van het bedrijf is kort samen te vatten: de koe bij de horens grijpen!"
Jonas D.S.
"We werden opgebeld door Victor voor het maken van een afspraak, na afspraak hebben we ons appartement volledig besproken en alles in kaart gebracht, we hadden nog enkele vragen nadien deze werden steeds beantwoord zowel telefonisch als per mail. Na de oplevering van ons appartement is Benjamin nog eens langsgekomen om het domotica systeem naar onze hand te zetten, dit was op een klein uurtje gedaan. De ervaring met LUXATEC was ééntje om door te vertellen aan onze vrienden."
Annelies M.
"We hebben de firma Zwaenepoel Technics leren kennen bij de bouw van ons appartement in Knokke, enkele jaren geleden. Sinds de overname is er evenwel een positieve wending gekomen, en is de firma ‘Zwaenepoel Technics’ voor ons een betrouwbare firma geworden, met dewelke het goed samenwerken is. De zaakvoerders verrichten zelf of laten hun bekwame medewerkers de taken uitvoeren in gezamenlijk overleg met de klanten. Met begrip voor de tewerkstellings- en leveringsproblemen vandaag de dag, kan ik enkel bevestigen dat jullie firma een voorbeeld is van goed management en levering van degelijke service."
Jean-Jacques B.

FAQ

Na de aankoop van uw appartement via uw bouwpromotor of projectontwikkelaar wordt u door ons opgebeld om een vrijblijvende afspraak te maken. Samen bekijken we de positie van schakelaars, stopcontacten … en de hoeveelheid ervan. Indien gewenst, bieden wij ook verlichting en domotica aan. We zorgen ervoor dat bij voorlopige oplevering alles wat u hebt gekozen, geleverd en geïnstalleerd is. Zo verhuist u zonder zorgen en bent u meteen geïnstalleerd in uw tweede verblijf of eigen woning.

Op basis van het lastenboek stellen wij een offerte op maat op voor een basispakket, eventueel aangevuld met opties (in overleg). Nadat u de verkoop van een woning of appartement hebt afgerond, nemen wij de persoonlijke begeleiding van de eindklant op ons voor alles wat elektriciteit, verlichting en domotica betreft. Zo kunt u zich concentreren op uw corebusiness. De klant kan steeds bij ons terecht voor advies en is welkom in onze showroom in Jabbeke om bepaalde afwerkingen te kiezen. Bij oplevering zorgen wij ervoor dat alles geleverd en geïnstalleerd is.

Domotica integreert alle technieken in een gebouw met als bedoeling om bepaalde taken te automatiseren. Bij een doorgedreven automatisatie spreken we van een smart home.

 

Domotica kan gaan van een eenvoudige alles aan/uit-knop aan de deur tot verregaande integraties van verlichting, gordijnen, zonwering, verwarming, toegangscontrole, audio, video, enz. Afhankelijk van de wensen van de klant wordt voornamelijk gekozen uit twee systemen: KNX, crestron of een combinatie van beide.

KNX is een afkorting van Konnex en is de wereldwijd erkende standaard voor woningautomatisering. Het verbindt afzonderlijke installaties en apparaten zoals verlichting, zonwering, verwarming, alarm, enz. en zorgt ervoor dat ze met elkaar kunnen communiceren. Zo kan je bijvoorbeeld op basis van het moment en de activiteit van de dag de juiste sfeer bepalen door de verlichting te dimmen op de juiste stand, de gordijnen open of dicht te laten gaan en uit de speakers je favoriete muziek laten spelen. Allemaal met één druk op de knop.

Luxatec is actief in de regio’s West- en Oost-Vlaanderen. We hebben heel wat ervaring met grote bouwprojecten aan de Belgische kust, maar doen evengoed de elektrische installatie van een villa in het Gentse of een winkel in Brugge.

Onze focus ligt op de realisatie van totaalprojecten. Zoekt u een elektricien om een herstelling uit te voeren? Bel ons of stuur gerust een mailtje met uw vraag, dan bekijken we of we u kunnen helpen. Is dat niet het geval, dan sturen we u graag door naar een van onze partners.

Colofon.

Branding guide: Anyface

Branding & logo design: Vizier

Copywriting: Kimschrijft

Web circuits: Stijngoed

Zwaenepoel Technics wordt LUXATEC

Zwaenepoel Technics gaat vanaf nu verder als LUXATEC

Ontdek ons vernieuwde verhaal op de nieuwe website en contacteer ons vrijblijvend voor info en een samenwerking!