KNX, audio & video integratie

“a new building without smart building technology is an old building.”

Van ontwerp tot realisatie

LUXATEC biedt uitgebreide begeleiding aan elektriciteits- en HVAC-installateurs bij het volledige traject van KNX en audio/video oplossingen. Vanaf de initiële calculatie tot het uiteindelijke integratieproces staan wij klaar om uw project te ondersteunen. Ons team assisteert U bij het ontwerp van de KNX-installatie waarbij we streven naar optimale efficiëntie en functionaliteit.

Wij werken nauw samen met uw eigen installatieteams of onderaannemers, die de feitelijke installatie van de materialen uitvoeren. LUXATEC kan u adviseren en assisteren bij de inkoop en levering van de juiste KNX-materialen, zodat u verzekerd bent van hoogwaardige componenten voor uw project.

Na afronding van de installatie neemt LUXATEC het voortouw in het programmeren en integreren van het gebouwbeheersysteem (GBS). Ons doel is om een naadloze en efficiënte werking van uw KNX-installatie te garanderen, waardoor uw project succesvol wordt afgerond met een betrouwbaar en geoptimaliseerd systeem.

Met LUXATEC kunt u rekenen op een partner die u ondersteunt gedurende het gehele traject van de KNX-implementatie. Dit met expertise in calculatie, ontwerp, installatie, en integratie. Wij streven ernaar om uw visie te realiseren met een hoog niveau van vakmanschap en betrokkenheid bij elk aspect van uw project.

Enkele realisaties

Residentie La Colline

Verlichting Antwerpen

Residentie Richard

Privé woning S.

Privé woning A.

Privé woning G.

Residentie Volterra

Residentie Fine Fleur

Residentie Cesar – Cobra

Residentie Feronia

Partners met wie we samenwerken

Colofon.

Branding guide: Anyface

Branding & logo design: Vizier

Copywriting: Kimschrijft

Web circuits: Stijngoed

Zwaenepoel Technics wordt LUXATEC

Zwaenepoel Technics gaat vanaf nu verder als LUXATEC

Ontdek ons vernieuwde verhaal op de nieuwe website en contacteer ons vrijblijvend voor info en een samenwerking!