Verlichting

Naast een jarenlange ervaring in elektriciteitswerken en domotica hebben de installateurs van Luxatec een ruime expertise in het plaatsen van hoogwaardige verlichting. We adviseren u graag bij het bepalen van de lichtpunten en het kiezen van de geschikte armaturen voor elke ruimte.

Een vak apart

Verlichting is een vak apart. Of het nu gaat om functionele of sfeerverlichting, een hanglamp in de keuken of inbouwspots voor een winkeletalage, het advies van een expert ter zake is goud waard.

In samenspraak met de bouwpromotor en/of architect gaan we op zoek naar een oplossing op maat van uw residentieel of commercieel bouwproject. Aan de hand van een lichtstudie leveren we een verlichtingsplan aan en kiezen we samen de geschikte armaturen. Eén aanspreekpunt voor de levering en plaatsing, zo gemakkelijk kan het zijn.

Een tevreden klant is voor ons cruciaal. Daarom werken we uitsluitend met zeer kwalitatieve – vaak Belgische – merken: Modular, Delta light, Wever en Ducré, SG lighting, Uni bright, Vibia, enz. We bespreken graag de mogelijkheden in onze showroom in Jabbeke of verwijzen u door naar een van onze trouwe partners.

Enkele realisaties

Residentie La Colline

Verlichting Antwerpen

Residentie Richard

Privé woning S.

Privé woning A.

Privé woning G.

Residentie Volterra

Residentie Fine Fleur

Residentie Cesar – Cobra

Residentie Feronia

Partners met wie we samenwerken

Zwaenepoel Technics wordt LUXATEC

Zwaenepoel Technics gaat vanaf nu verder als LUXATEC

Ontdek ons vernieuwde verhaal op de nieuwe website en contacteer ons vrijblijvend voor info en een samenwerking!